Цена: 136074Euro
Област: гр. Балчик
Площ: 134 кв.м.
Уникалният комплекс HOLLY LODGE ESTATE е разположен на 10 км. от курортния град Балчик и на 18 км. от световно известния курортен център Албена.Цена: 1450Euro
Област:: к.к. Златни Пясъци
Площ: 60 кв.м.
Комплекса се намира в сърцето на курорта Златни пясъци и е на 5 мин път пеша от плажа. Този луксозен комплекс предлага: студия, апартаменти с една и 2 спални. само на 150м. от плажа.Област: Св. св. Константин и Елена
Площ: 113 кв.м.
Жилищен комплекс "Harmony" се намира в един от най- известните български курорти Св. Св. Константин и Елена, предлагаш неповторими условия както за висококачествен търизъм, така и за пребиваване.


Цена: 89 253Euro
Област: гр. Балчик
Площ: 89 кв.м.
Комплекс OASIS е с елитна архитектура и конструкция, разположен на влизане в гр. Балчик на много тихо и красиво място, заобиколено с възвишения и с прекрасна гледка към Черно море.


Цена: 116788Euro
Област: Варна, Бриз
Площ: 67,9 кв.м.
Жилищен комплекс "Contrast" е разположен в един от най-новите и модерни квартали на град Варна – Бриз, с великолепна морска панорама към Варненския залив и нос Галата.


Цена: 105000Euro
Област: Варна, м. Журналист
Площ: 66 кв.м.
Комплексът “Kabakum Beach Resort” е разположен на един от най-красивите варненски плажове – Кабакум, той се намира на 5 мин. от центъра на Варна и на 5 мин. от курорта „Св. Св. Константин и Елена” и „Златни Пясъци”.