Апартаменти Каварна

Област: Добричка
Населено място: Каварна
Цена: 130,000€

Квадратура: 77
Статус: Активно


Подробно описание: Резиденцията White Lagoon е един от най-добрите луксозни комплекси на първа линия по Българското Черноморие!

В един изключително красив залив близо до град Каварна (на 48 км северно от Варна) възниква великолепният луксозен комплекс с апартаменти White Lagoon.

Наситено зелени планински склонове и стръмни варовикови скали оформят живописната малка лагуна с прекрасен плаж със ситен пясък. Минерален извор се влива директно в плиткото море и се смесва с тюркоазено-синята вода.

На това уникално за българското крайбрежие място, точно на една петметрова скала на първа линия ще се изгради единствена по рода си резиденция с прекрасна авангардна архитектура и 21 луксозни апартамента. От просторните тераси и широките панорамни прозорци можете да се насладите на наистина фантастична гледка към откритото море и брега сред изключително впечатляващата природна обстановка.

В момента се изграждат три голф-игрища в радиус от пет километра. Каварна има яхтено пристанище, множество пясъчни плажове, а освен това е известна и с многото международни музикални концерти, които се организират през цялата година. Летище Варна е на разстояние само 40 минути с кола.

Всички апартаменти ще са със стъклопакети, подово отопление и климатик (режим топло/студено). Ще са оборудвани с изключителни кухнил. Grohe и други утвърдени марки ще допринесат за елегантноста на баните. Подът ще е облицован с естествени материали като теракот и дървен паркет. Като стандартни ще са включени екстри като сателитна телевизия във всички стаи, охранителна система както и заготовка за саунд систем. Също така луксозните жилища ще са обзаведени отчасти с дизайнерски мебели, изработени специално за резиденцията White Lagoon.

Вити стълби в пентхаус-апартаментите ще водят до самостоятелни тераси на покрива с частно джакузи. Общата част ще е със самостоятелен достъп до морето с частен плаж, отопляем басейн и екзотично аранжирана градина. До отделните жилищни етажи ще се достига със стъклен панорамен асансьор. Охранителна служба ще охранява денонощно комплекса от апартаменти с подземен гараж и паркоместа на открито.

На 48 км от Варна се намира град Каварна с 13.000 жители. Той е основан през 5 в. пр.н.е. от гръцки преселници, които построили разрушената днес крепост Бизоне. През 2 в. римляните изграждат на същото място селище, превърнало се във важен военен и културен център на региона Малка Скития. По-късно крепостта се използва и от византийците. През 14 в. селището става столица на полунезависимото добруджанско княжество Карвунска хора на болярите Иванко, Балик и Добротица. В градския исторически музей има много експонати, представящи вековната история на града. Експозицията показва както археологически находки от античността до Възрожденската епоха, така и етнографски експонати като облекло и украшения. Днес Каварна е богата аграрна община, в която са добре развити зеленчукопроизводството, лозарството, овощарството и зърнопроизводството.
Ипотечен калкулатор
За Контакт
Изпрати тази оферта на приятел
Вид на страницата, за отпечатване на принтерПубликувано от: Галина Янева

Mobile: +359 888 246 073

Homepagehttp://www.megapolisbg.comТази оферта е разгледана 5776 пъти.